Ophaaldagen Lustrumartikelen

In samenwerking met het bestuur en de Almanakcommissie worden er 23, 25, 28 & 31 maart ophaalmomenten georganiseerd. Zodat jij dan eindelijk jouw bestelde Lustrumartikelen, Powerhousekleding, almanakken en overige artikelen die jij in de Tritonwebwinkel hebt besteld kunt ophalen.

  • Dinsdag 23 maart: 16.00 – 20.00 uur
  • Donderdag 25 maart: 16.00 – 20.00 uur
  • Zondag 28 maart: 16.00 – 20.00 uur
  • Woensdag 31 maart: 16.00 – 20.00 uur

In verband met de huidige maatregelen vergen deze ophaalmomenten de nodige voorbereiding. Daarom zal er gewerkt worden met tijdsloten. Via het reserveringssysteem kunt u een tijdslot afschrijven. Wij vragen jou daarbij ook om zoveel mogelijk artikelen voor huisgenoten en ploeggenoten op te halen. Het bestelnummer staat in het afschrift. Zo snel mogelijk van uw artikelen genieten? Reserveer dan snel een tijdslot en dan zien wij jou graag alleen eind maart op de loods.

Reserveer ophaalmoment