Lustrumgala verplaatst naar 10 juli 2022

Waarde tickethouder,

Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat, na de persconferentie van afgelopen vrijdag, wij genoodzaakt zijn om het Lustrumgala te verplaatsen. In plaats van vrijdag 26 november 2021, zal het Lustrumgala plaatsvinden op zondag 10 juli 2022. De familiedag en het openingsfeest van de Lustrumweek, die eerst op deze dag gepland stonden, zullen verplaatst worden naar zaterdag 9 juli 2022.

Het ticket dat door u is aangeschaft voor het Lustrumgala, blijft geldig voor de nieuwe datum. Kunt u niet aanwezig zijn op de nieuwe datum? Verkoop dan uw ticket door via de ledenkanalen.

Verder wordt er op het moment nog hard gezocht naar een alternatieve locatie voor het toneel opdat deze op een eerdere datum dan zondag 10 juli kan plaatsvinden. Hierover later meer. Met het door u gekochte Lustrumgala ticket, heeft u automatisch toegang tot dit toneel.

Tot slot de mededeling dat de huidige kamerindeling zal komen te vervallen. Deze zal u opnieuw moeten doorgeven zodra we richting zondag 10 juli 2022 gaan.

Tot op het Lustrumgala op zondag 10 juli!

Met donkerblauwe groet,
Uw Lustrumgalacommissie 2021