LUSTRUMGALA

Veelgestelde vragen

Algemeen

Het Lustrumgala vindt plaats op vrijdag 26 tot en met zaterdag 27 november 2021.

Na maanden te hebben geleefd in de coronacrisis, is het eindelijk tijd voor het Lustrumgala der U.S.R. “Triton”. In navolging van het Lustrumthema ‘De Formule’, is het thema van het Lustrumgala ‘Vrije Val’.

Bekijk de film hier!

Wanneer het Lustrumgala door corona gerelateerde maatregelen geen doorgang kan vinden, wordt het Lustrumgala verplaatst naar de zomer van 2022. Iedereen behoudt zijn ticket(s). Mocht u niet aanwezig kunnen zijn op de nieuwe datum of vanwege andere redenen van uw ticket willen afzien, dan is doorverkopen mogelijk.

Kaartverkoop

Er zijn verschillende verkoopmomenten. Voor de volledige tijdlijn, kijk op de algemene informatiepagina onder het kopje ‘Verkoopmomenten’.

Dat leest u op de algemene informatiepagina onder het kopje ‘Arrangementen’.

Via tickets.usrtriton.nl.

Er zijn verschillende verkoopmomenten. Voor de volledige tijdlijn, kijk op de algemene informatiepagina onder het kopje ‘Verkoopmomenten’.

Leden met een voorrangsticket krijgen gedurende 24 uur toegang tot de verkoop van het Lustrumgala en de overnachtingspakketten dan leden zonder voorrangsticket. Het verkoopmoment vindt plaats op dinsdag 12 oktober 2021 om 20:21 uur. De reguliere verkoop vindt later plaats.

Op uw voorrangsticket staat een speciale code waarmee u toegang krijgt tot de ticket website (tickets.usrtriton.nl). Bij invoeren van de code, gaat de prijs van het voorrangsticket van de door u gekozen ticket af. Tip: zoek het ticket alvast op in uw mailbox!

Op donderdag 14 oktober 20:21 uur opent de reguliere verkoop (voor ouderejaars).

De wijze van kopen is gelijk aan die van de voorrangstickets. Aangezien leden met een voorrangsticket eerder een overnachtingsplek hebben kunnen uitkiezen, is het mogelijk dat niet alle soorten kamers nog beschikbaar zijn.

De code om in te loggen worden donderdagmiddag per e-mail verstuurd aan alle ouderejaars zónder voorrangsticket.

Het Lustrumgala zou in eerste instantie in november 2020 plaatsvinden. Vanwege corona is het Lustrumgala meermaals verplaatst. Degenen die in november 2020 reeds lid waren, krijgen hierdoor als eerste de mogelijkheid om een ticket te bemachtigen.

Tijdens het eerste verkoopmoment op dinsdag 12 oktober kunt u per voorrangsticket maximaal één basisticket bemachtigen en één kamer.
Tijdens de reguliere verkoop op donderdag 14 oktober kunt u per persoon maximaal twee basistickets bemachtigen en één kamer.
Ook bij de naverkoop op donderdag 21 oktober kunt u per persoon maximaal twee basistickets bemachtigen en één kamer.

Kamers

Dat leest u op de algemene informatiepagina onder het kopje ‘Kamertypes’.

Eén persoon boekt en betaalt de gehele kamer voor meerdere personen. Daarbij betaalt u direct zelf de gehele som van het aantal bedden dat in die kamer staat. Het is dus verstandig om van tevoren te bedenken met wie u op een kamer wil liggen en af te spreken met wie u de kamer boekt. Overleg dit van tevoren met uw ploeggenoten/commissiegenoten/date.

De persoon die een kamer heeft geboekt, moet via een later bekend te maken formulier doorgeven wie er met hem/haar op de kamer komt/komen te liggen. Alle kamergenoten dienen in het bezit te zijn van het basisticket ‘Vrije Val’.

De deadline voor het opgeven van kamergenoten is 12 november, twee weken voor het Lustrumgala.

De persoon die een kamer heeft geboekt, ontvangt later per e-mail een link naar het formulier inclusief instructies.

Bedden waarvoor niet tijdig een naam doorgegeven is, zullen opnieuw aangeboden worden aan leden die nog geen overnachtingsplek hebben weten te bemachtigen. Hiervoor is gekozen om zoveel mogelijk leden de kans willen geven om het Lustrumgala maximaal mee te maken.

Let op! Wanneer een persoon nageplaatst wordt op de door u gekochte kamer, dan ontvangt u geen terugbetaling van het aantal slaapplekken op uw kamer waarop iemand is nageplaatst.

Dit is helaas niet mogelijk.

Zoals bij de vorige vraag aangegeven, zal de Lustrumgalacommissie de bedden waarvoor niet tijdig een naam doorgegeven is, opnieuw aanbieden aan leden die nog geen overnachtingsplek hebben weten te bemachtigen.

Indien u een kamer koopt voor vier personen, maar minder dan vier namen doorgeeft voor 12 november, zullen op de overige slaapplekken personen worden nageplaatst door de Lustrumgalacommissie.

Hiervoor is gekozen om zoveel mogelijk leden de kans willen geven om het Lustrumgala maximaal mee te maken.

Voor 12 november 2021 is het mogelijk om de kamer door te verkopen. Mocht het niet lukken om een kamer door te verkopen, dan ontvangt u geen terugbetaling en worden er personen op de slaapplekken nageplaatst.

Het maakt niet uit wie de kamer boekt en wie zijn/haar kamergenoten worden. De enige voorwaarde is dat alle kamergenoten in het bezit zijn van een basisticket ‘Vrije Val’.

In deze situatie kan de persoon met een voorrangsticket kaart tijdens de voorverkoop een basisticket voor zichzelf + een kamer boeken.

In de reguliere verkoop kunnen de anderen een basisticket bemachtigen. Nadat de verkoop is gesloten geeft de boeker van de kamer aan ons door wie zijn/haar kamergenoten worden.