2020 - 2021

LUSTRUMJAAR

Dit jaar bestaat de U.S.R. “Triton” 140 jaar! Gedurende dit feestelijke Lustrumjaar worden verschillende grote evenementen georganiseerd voor leden en oud-leden. Meer informatie omtrent de inschrijvingen, precieze data en kaartverkoop volgt.

23 april 2021

Lustrumdag Triton Carrièredagen

Leden

Waar sta jij tijdens het volgende Lustrum? Wat is de Formule tot succes? Tijdens de Triton Talks wordt op de laatste dag (23 april) aandacht besteed aan oud-Tritonezen die komen vertellen over de eerste jaren als student-af.
Bekijk evenement
9 mei 2021

Lustrumwielerronde

Leden & leden van Oud-Triton

In mei 2021 zal de wielerronde worden georganiseerd. Vele roeiers zullen een racefiets bezitten en zullen deze wekelijks gebruiken. Een ander deel van de vereniging heeft tijdens de lock-down misschien het wielrennen ontdekt en hun eigen gemaakt.
Bekijk evenement
22 mei 2021

Lustrumrally

Leden & leden van Oud-Triton

Was jij op de basisschool altijd als eerste klaar met puzzelen? Heb je nog tegen Max Verstappen een ritje op de kartbaan gereden? Ben jij de vaste bestuurder tijdens jullie jaarlijkse roadtrip? Of ben jij geboren om rondgereden te worden? Redenen genoeg om mee te doen aan de Lustrumrally!
Bekijk evenement
10 juli 2021

Online Lustrumevenement

LEDEN, LEDEN VAN OUD-TRITON

Leden van de subcommissies zullen een in eerste instantie online Lustrumevenement neerzetten. Indien de maatregelen veranderen zal dit fysiek in een nader te bepalen vorm worden georganiseerd. Dus voor nu reserveer de datum in uw agenda!
Bekijk evenement
17 juli 2021

Digitale Deuntjes

Leden, Leden van Oud-Triton & extern

Op 17 juli zullen we samen de voetjes van de vloer gooien en de dag door dansen. De deuntjes zijn zwoel en een zonnetje op je smoel: DE FORMULE voor een denderende dag. Afhankelijk van de maatregelen: danwel digitaal vanaf je dak-terr-as of, we blijven hopen: lekker dicht op elkaar.
Bekijk evenement
september 2021

Lustrumwedstrijden

Leden, leden van Oud-Triton & extern

Zeg je Triton, dan zeg je roeien; zeg je Triton, dan zeg je borrelen. Precies deze twee eigenschappen gecombineerd vormen één van de mooiste evenementen die jij komend jaar kunt bijwonen.
Bekijk evenement
26 november 2021

Lustrumgala met diner en toneel

Leden + dates

Naast de gebruikelijke festiviteiten bij het Lustrumgala zal ook een overheerlijk diner en een Broadway-waardig toneelstuk door onze leden worden opgevoerd!
Bekijk evenement